Winkels Rotterdam Centrum eerder open

Nu de niet essentiële winkels om 17:00 uur de deuren moeten sluiten, hebben veel winkeliers besloten een uur eerder open te gaan. Winkeliers blijven zich hiermee inzetten voor spreiding van bezoekers en zullen klanten ook de komende maand attenderen op de rustige uurtjes.

 

Media Markt en TKMaxx openen zelfs al om 08:00 uur. Vroege vogels kunnen voor een kop koffie of een ontbijt om 08:00 al terecht bij La Place en vanaf 09:00 uur in het restaurant van De Bijenkorf en Hema.

 

Benieuwd welke winkels er vanaf 1 december nog meer eerder open gaan? Bekijk dan het overzicht op #RotterdamCentrum. Staat jouw favoriete winkel er niet bij? Check dan even de website van de desbetreffende winkel voor meer informatie. Veel shop plezier!
Lees ook dit artikel op het AD hierover