Lockdown; maar dit kan nog steeds!

Sinds vanochtend zijn alle niet-essentiële winkels en horeca gesloten t/m 14 januari. Dat is verschrikkelijk nieuws, zeker nu iedereen zich opmaakt voor de feestdagen, maar in #RotterdamCentrum volgen we uiteraard de regelgeving en maken we er met elkaar het beste van! Gelukkig zijn er ook nog steeds dingen die wel kunnen:

 

Online bestellen en zelf je goodies ophalen bij je favoriete winkel of horecazaak

Click & Collect, inclusief retourneren, in winkels is namelijk wel toegestaan. Bestellen en afhalen bij de horeca ook; dus al je leuks en lekkers kan je nog steeds op tijd in huis hebben voor de feestdagen. Zo ben je gelijk lekker buiten en aan het bewegen We proberen het maar van de positieve kant te zien!

 

Hou de socials en website van je favoriete winkel en #RotterdamCentrum in de gaten. Daarop delen we regelmatig een update van de zaken die hebben aangegeven open te zijn voor Click & Collect.

 

Genieten van de sfeerverlichting en lasershow tijdens een stadswandeling
#RotterdamCentrum ziet er echt zo heerlijk sfeervol uit in deze donkere dagen. Dus neem een thermoskan koffie, thee of glühwein mee en maak een warme wandeling door het centrum en geniet ondertussen van de prachtige lichtjes op de Lijnbaan, in de Koopgoot en de lasershow op de Coolsingel. Hou daarbij natuurlijk wel rekening met de toegestane groepsgrootte voor buiten.

 

Essentiële boodschappen doen
Het is nog altijd mogelijk om boodschappen, verzorgings- en of medische producten te halen. Essentiële winkels en een aantal andere branches zijn namelijk uitgezonderd van de sluitingsverplichting. Dat betekent dat supermarkten en drogisterijen in #RotterdamCentrum wel open zijn tot 20:00 uur.

 

Een Warm Welkom in Winters Rotterdam!